29 Temmuz 2016 Cuma

M.Asam Brilliant Teint Transparan Make-up


Herkese Merhaba! Bugün size yeni keşfettiğim M.Asam Brilliant Teint transparan makyajından bahsetmek istiyorum. Daha önce bu markanın köpük kıvamlı fondötenini de kullanmış ve oldukça memnun kalmıştım. Gratise gitme amacım ise, her ten rengine vücut ısısı ile uyum sağlayan o muhteşem köpük fondötenden tekrar almaktı ki rafta bu kreme rastladım ve inceledikten sonra satın almaya karar verdim. Bu ürün yumuşak kremsi dokuda hafif somon rengi bir krem. 

Gelelim ürün özelliklerine:

1.Ambalaj: Ürünün dış kutusu aşağıda görüldüğü şekilde altın parıltılı, ışıl ışıl bir görünüme sahip. Oldukça cezbedici yani :)




 

2. Ürün Özelliklerine Şöyle Bir Bakalım: açık somon renkli, hafif kremsi dokuda bir ürün. Oldukça etkileyici bir kokuya sahip ancak kesinlikle ağır bir koku değil.Hafif ışıltılı yapıda ama öyle disko topu modunda değil. Transparan olması nedeniyle her cilt rengine uyum sağlayacak nitelikte. Primer olarak rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün. Yaz aylarında siz de benim gibi fondöten kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, kullanmaktan çok keyif alacaksınız. Elbette şunu dürüstçe söylemek gerekiyor: bu ürün kapatıcı özelliğe sahip değil. Eğer ciltte pürüz, ciddi boyutta leke ve ya sivilce izi varsa ancak primer olarak kullanılabilir. Ancak ciltte büyük ölçüde bir kusur yoksa, canlı, genç ve ışıltılı bir görünüm sağlamak için tek başına kullanmak yeterli gelecektir.




Ürün paraben içermiyor! Bu güzel bir özellik. Gerçi paraben konusu da tartışılacak bir konu. Bunu daha sonra ayrıca yazacağım.

3.Ürün nasıl kullanılır? :  Ürünü günlük nemlendiricimizi uyguladıktan sonra tek başına ve ya fondöten altına primer olarak tek kat uygulamamız yeterli. Ambalaj miktarı 30 ml ancak az miktar uygulamak yeterli. Kolumda rengi ve sürüldükten sonraki halini aşağıda gösterdim. Fotoğraflarda filtre yok! 


Aşağıda görüldüğü üzere yayıldıktan sonra hafif ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Nemlendirme özelliği gayet iyi. Anında solgun ve yorgun görüntüyü sağlıklı ve parlak bir görünüme dönüştürüyor.


4. Ürünü Nasıl Buldum?
Bu sorunun yanıtına gelince ise 'bence güzel'. 10 üzerinden puanlayacak olursam 10 alır. Zaten çoğunlukla fondöten kullanmam ve primer tarzı ürünleri kullanmayı severim.
-Hafif dokulu ve sürülmesi kolay bir krem.
-Hızlı emiliyor.
-Kokusu harika!
-Cilde hoş bir parlaklık ve tazelik veriyor.

5. Ürünü Nereden Bulabilirim?
Ürünü tüm  Gratis, Watsons mağazalarında ve internette bir çok sitede bulabilirsiniz.


  
Sevgiyle kalın

Fulya (Kozmetikseruvenim)

3 yorum: