4 Temmuz 2016 Pazartesi

Anastasia Beverly Hills Glow Kit / Gleam 🌟🌟🌟



Herkese Ülkemizin Cennet Köşesi Muğla'dan Merhaba!
Bugün size Anastasia Beverly Hills markasının 'Glow Kit' isimli ürününden bahsetmek istiyorum. Geçen hafta elime ulaştı ve resmen elimden düşüremiyorum! Aydınlatıcı, far ve allık olarak kullanılabilecek 4 harika renkli, ışıl ışıl pudradan oluşuyor. Bu paletin ten renklerine göre 3 farklı tonu var. Bendeki daha açık tenlilere uygun olan GLEAM rengi. Diğer ikisi ise 'THAT GLOW' ve 'SUN DIPPED' renkleri. That Glow biraz daha koyu tenlilere için, Sun Dipped ise yaz aylarında kullanılabilecek tarzda yani bronz tenlilere uygun.

Gelelim ürün özelliklerine:
1.Marka Hakkında: Marka 1997 yılında Romanyalı bir kozmetik girişimcisi olan Anastasia Soare tarafından kurulmuş. Markanın ürünlerindeki genel felsefi 'ultimate polished look ' yani ışıltılı görünüm. Çeşitli makyaj malzemesi ürünleri ve fırçalar gibi makyaj aksesuarları üretiyorlar. 
      
2. Ambalaj: Ürürnün ambalajı aşağıdaki şekilde ve ışıltılı. Çok şık gözüküyor bence. Boyutlar biraz büyük ve çantada taşınacak gibi değil ama her bir pudranın miktarını düşünecek olursak bu durum normal bence. 
 

 
3.Ürün Özellikleri:  Ürünün içinde sol yukarıdan aşağıya doğru olmak üzere; Hard Candy, Mimosa, Starburst ve Crushed Pearl isimli 4 pudra var. Hepsi ışıltılı dokuda. Sürerken kesinlikle tozuma yok ve yüze çok aydınlık bir görüntü veriyor.              
Ben sol üstte yer alan Hard Candy rengini makyajımın tonuna göre far ve allık olarak, Mimosa ve Strabust rengini de allık olarak kullanıyorum. Bu aydınlatıcı paletteki en favori rengim ise sağ alt köşedeki Crushed Pearl! Yanak bölgesi, alın ve çene için süper aydınlık ve ışıltılı görüntü sağlıyor. Sanırım bu palette önce bu rengi tüketirim 
 
4. Ürünü Nasıl Buldum?
Bu sorunun yanıtına gelince ise 'bence Ha-Ri-Ka'. 10 üzerinden puanlayacak olursam rahatlıkla 10 veririm.
-Kolay uygulanıyor.
-Tozumuyor.
-Çok kalıcı ve abartıdan uzak harika bir ışıltı veriyor.
-Fiyat performans karşılaştırması yaparsak bence fiyatını hakeden kaliteli bir palet.

5. Ürünü Nereden Bulabilirim? 
Ürünü şu anda ülkemizde satılmıyor ancak kargo bedeli 17.95 usd ile kendi web sitesinden, benim alışveriş yapmayı sevdiğim beuatybay.com sitesinden ve instagram kozmetik satıcılarından temin edebilirsiniz.




 Işıltınızla göz kamaştıracağınız bir gün olsun!
  


Sevgilerimle
Fulya (Kozmetikseruvenim)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder