25 Temmuz 2016 Pazartesi

Lancaster Tan Maximizer After Sun Nemlendirici Krem



Herkese Merhaba! Bugün size kullanmayı çok sevdiğim ve sonuçlarından çok memnun kaldığım LANCASTER markasının Tan Maximizer After Sun kreminden  bahsetmek istiyorum. Malum bir çoğumuz hayat koşturmacasından yılda 5-7 gün tatil yapabiliyoruz. Bu kadar kısa sürede bronzlaşmak ve bu ten rengini korumak çok kolay olmuyor.
Bu ürün çok hafif dokulu ve vücuda uygulandığı gibi yüze de uygulanabiliyor. Güneşe çıkmaya başladığımız günden itibaren güneş sonrası kremi tüm vücudumuza ve yüzümüze uyguluyoruz. İçerdiği heliosome kompleksi ile cildin canlılığını artırıyor ve bronzluğun %50-80 oranında artmasını sağlıyor. Ayrıca ben tatilden döndükten sonra da bronzluğumu koruma amaçlı olarak 2-3 günde bir kremi duştan sonra uyguluyorum.

Gelelim ürün özelliklerine:

1.Ambalaj: ambalaj klasik Lancaster turuncusu :) 125 ml olarak paketlenmiş. Miktar bir yaz güneşlenme süreci ve sonrasında bronzlaşmayı korumaya yetecek kadar. Yani üzerinde açıldıktan sonra 18 ay boyunca kullanılabileceği yazsa da maalesef ürün bir sezon yeterli oluyor. Ambalajın arkasında aşağıda görüldüğü üzere etkisini göstermesi ve bronzluğu artırması için güneş sonrası en az 4 gün uygulanması gerektiği yazıyor.



 

2. Ürün Özelliklerine Şöyle Bir Bakalım: Beyaz renkli ve hafif dokulu, nemlendirme özelliği yüksek krem formunda bir ürün. İçerdiği Bisabolol, Allantoin ve D-Panthenol maddeleri ile güneşlenme sürecinde ciltte oluşan hassasiyeti ve gerginliği azaltıyor. Sun Marine içeriği ile hücre onarımını hızlandırıyor. İçeriğindeki bronzluğu artıran maddeler (Heliotan, Biotening, Buriti Yağı)  sayesinde bronzluğu artırıyor ve uzun süre kalıcılık sağlıyor.

Yukarıda elimin üzerinde görüldüğü gibi ürün tamamen beyaz renkte. Sürüldüğünde cilt yumuşuyor, ışıltılı bir hal alıyor ve bir kaç saat içinde cilt daha koyu bir renge dönüşüyor.


3.Ürün nasıl kullanılır? :   Ürünü güneşlenme sonrası duştan sonra temiz cilde ve yüze uygulanıyor. Güneş sonrası başka bir nemlendirici ve ya losyona gerek kalmıyor.

4. Ürünü Nasıl Buldum?
Bu sorunun yanıtına gelince ise 'bence olağanüstü'. 10 üzerinden puanlayacak olursam kesinlikle 10 alır. Zaten markayı çok severim ve güneş ürünlerini yıllardır kullanıyorum.
-Hafif dokulu ferahlatıcı bir krem.
-Hızlı emiliyor.
-Bronzluğu artırıyor ve uzun süre ten rengini korumamızı sağlıyor!
-Sonuçta kalıcı ve ışıltılı bir bronzluk oluşuyor.
5. Ürünü Nereden Bulabilirim?
Ürünü tüm  Sevil, Sephora ve Boyner mağazalarında ve internette bir çok sitede bulabilirsiniz.


NOT: Güneşin yoğun olduğu saatlerde kesinlikle güneşe çıkmayalım! Zaten yüzerken yeterince güneşe maruz kalıyoruz!
  
Sevgiyle kalın

Fulya (Kozmetikseruvenim)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder